Stressrådgiver - Helene Mau

Stressrådgiver - Helene Mau

Få svar på om du har stress - Gratis online stresstest

Stressrådgiver - Helene Mau

Få svar på om du har stress - Gratis online stresstest

Helene Mau

Profilbillede af Helene Mau på Stresslinien.dk

Valbygårdsvej 64A

2500 Valby

30482372

30482372

30482372

Stresset, bekymret, hjemme og meget utålmodig, bange, irritabel og handlingslammet? Er det dig?

Jeg sidder klar ved telefonen for online coaching, sparring (15-20 min helt gratis) for at støtte dig i denne svære tid, hvor frygten nemt får overtaget i os, hvis vi lytter til frygt avis og læser om frygt på Facebook eller andre steder. Jeg har værktøjer til at guide dig ud af den bekymringsspiral, som lammer dig lige nu.

Kan du bevare ro, i en tid, hvor medierne gør hvad de kan for at "oplyse" os og holde os opdaterede på de samme nyheder, som vi allerede har modtaget mere end en gang idag?

Hvis ikke, så ring for sparring. Jeg vil hjælpe dig med et genialt værktøj fra den metakognitive værktøjskasse. Du kan starte med det samme. Det kræver blot øvelse hver dag. Og denne dag er den første i resten af dit liv. "Tørretumbleren" i hovedet (bekymringerne) kan stoppes effektivt en gang for alle.

Jeg glæder mig til at tale med dig.

 

______________________________________________________________________________________________

 

Helt kort, jeg hjælper mennesker med sparring igennem udviklende tider - hvor det indre arbejde med tanker og følelser er i fokus og hvor selvværdet og selvtilliden får et positivt og kærligt omsorgscheck. Med mig som din sparringspartner skyder du genvej - udvikling behøver ikke tage 10 år, du vil hurtigt mærke i min praksis, at mål kombineret med sparring indenfor biologisk og emotionel følelsesfokuseret læring hjælper dig til at mærke og føle dig som et bedre menneske.

Mit fokus i støtten er altid dig og dine drømme, ønsker og mål. Hvis du er i parterapi hos mig, så er jeres udvikling altid mit fokus. Jeg tror på at vi kan ændre svære situationer. Jeg tror også på, at vi kan bruge psykoterapien til at blive bevidste om mentale barrierer, der enten stresser os, forvirrer os, eller som blot er dagligdagens trommerum, der trænger til en kærlig og udefrakommende forvandlingsterapeut.

Oftest tager et livsforandrende forløb et halvt til et helt år. Men det er også muligt at arbejde med et enkelt område. Du bestemmer selv. Stress coaching efter metakognitive principper tager 2-3 sessioner af 50 minutter og hvis det har stået på for længe, arbejder vi helhedsorienteret, hvilket vil sige, at vi gennemgår de livsområder, der er mest påvirkede af stressen, for eksempel krop/psyke, arbejde, parforhold og børn. Se mere om livsområderne på min hjemmeside, hvor jeg beskriver indgående, hvordan du kan arbejde med livshjulet for at få et overblik over dit eget liv. Jeg har skrevet blogs i to år, som netop er opdelt efter livsområder, så du kan også hente inspiration til dit arbejde på min blog.

Mine værdier er omsorg, glæde, forvandling, ømhed, kærlighed, følelser, selvtillid og etik.

Mine topstyrker er: fairness, lighed og retfærdighed - håb, optimisme og fremtidsorientering - venlighed og generøsitet - evne til at elske og blive elsket - videbegær. Jeg bruger gerne VIACHARACTER til at hjælpe dig med at finde dine topstyrker - så du positivt kan støtte dig selv i ansættelsessamtaler, i lønforhandlinger, i samtaler med kommunen og andre steder. Hvis du har lyst til at finde dine topstyrker, så kan du starte allerede idag. Klik på mit link her og udfyld navn og telefonnummer, så er du igang. Bare roligt, det er kun til at sende dig testen færdig efterfølgende, at du registrerer dig. Og for at gøre testen mere og mere evidensbaseret, som tiden går. Rigtig god fornøjelse.

Jeg arbejder også som mentor - for mennesker i nød, for mennesker som er kommet i den ulykkelige situation, at de føler sig fanget i "systemet" og ikke rigtig kan se sig ud af møder med jobcenter, rehabiliteringsteam og andet. Giv mig et ring, hvis du har brug for mig der. Ofte kan du nemlig selv bede om en mentor, du har tillid til.

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig.

Min faglige baggrund - helt kort:

Uddannet merkonom i markedsføring

Marketingassistent og marketing koordinator hos Eskofot A/S

Indkøbsassistent hos Novo Nordisk

Databaseadministrator hos Care Danmark

Examineret mastercoach og psykoterapeut

Egen praksis "Mau Coaching"

 

Kærligst Helene Mau

Gratis stresstest fra Coach.dk - Få svar på om du har stress

Vores bidrag i kampen mod stress

Hvad er stress?

Årsager (stressorer)

Symptomer

Stressforebyggelse

Fakta