Stressrådgiver - Lene Fogtmann

Stressrådgiver - Lene Fogtmann

Få svar på om du har stress - Gratis online stresstest

Stressrådgiver - Lene Fogtmann

Få svar på om du har stress - Gratis online stresstest

Lene Fogtmann

Profilbillede af Lene Fogtmann på Stresslinien.dk

Kontorhotel Søborg Vandtårnsvej 62A, 1, E-11

2860 Søborg

40554920

40554920

40554920

Bæredygtighed handler også om mennesker

Mit speciale er forebyggelse og håndtering af stress, livskriser og personlig udvikling. Jeg har fokus på den mentale sundhed både i privatlivet og på jobbet. Jeg tilbyder coaching- og terapiforløb, og jeg har kompetencer der gør, at jeg kan inddrage mindfulness, fysiurgisk massage og kropsterapi .

ALLE uden undtagelse, der rammes af alvorlig stress, eller oplever svære udfordringer i forbindelse med kriser i livet, kan beskrive fysiske symptomer/smerter, som de har ignoreret eller dulmet gennem kortere eller længere tid.

I forening med coaching og terapi er en øget bevidsthed og balance mellem krop og psyke en forudsætning for varige forandringer hen mod en styrkelse af større livsglæde, arbejdsglæde, og i kampen mod alvorlig stress.

HELE MENNESKER - HELE DAGEN - HELE LIVET

Jeg tilbyder en række evidensbaserede metoder og strategier både i forbindelse med stresscoaching, terapi, og personlige udviklingssamtaler. Min faglige mission er til enhver tid, at kunne tilbyde mine klienter de bedste metoder og værktøjer, der sikrer udvikling i retningen af optimal livskvalitet og  i at kunne tage lederskabet i eget liv.

LFOGTMANN, UDSIGT TIL INDSIGT | DIN KROP LYVER IKKE

 

 

  • Jeg tilbyder personlige forløb til bearbejdelse af stress, livskriser, forandring, personlig udvikling og personligt lederskab.
  • Jeg tilbyder forløb til virksomheder, der ønsker at sætte fokus på medarbejdernes mentale sundhed, og i kampen mod langvaring stress og udbrændthed.

Læs mere om mig og min baggrund på  http://www.LFogtmann.dk

Læs mere de ydelser jeg tilbyder på  http://www.DinKropLyverIkke.dk

Gratis stresstest fra Coach.dk - Få svar på om du har stress

Vores bidrag i kampen mod stress

Hvad er stress?

Årsager (stressorer)

Symptomer

Stressforebyggelse

Fakta