Stressrådgiver - Ann Bredo

Stressrådgiver - Ann Bredo

Få svar på om du har stress - Gratis online stresstest

Stressrådgiver - Ann Bredo

Få svar på om du har stress - Gratis online stresstest

Ann Bredo

Profilbillede af Ann Bredo på Stresslinien.dk

Kaj Munksvej 10

6100 Haderslev

22200339

22200339

22200339

Jeg har selv haft stress tilbage i 2003 og jeg har "walked the talk", jeg ved hvad det vil sige at være træt helt ind i knoglerne, at forsøge at tage mig sammen, ikke kunne sove om natten, på grund af at tankerne kører rundt i hovedet, angsten for at miste mit arbejde på grund af stress. Jeg kom ud på den anden side, jeg har fået lagt de ting væk, der ikke længere gavner mig. Jeg ved at psykisk robusthed, kan trænes, således at du kan leve livet med de udfordringer, livet nu engang byder dig på godt og ondt og træffe de valg, der er bedst for dig.

Jeg ved at det er muligt for dig, der er stressramt, at komme tilbage til livet!

Hvem er jeg?

Jeg hedder Ann og er uddannet certificeret coach i 2006, gennem Manning Inspire og udannet stresscoach i 2007. I 2012 tog uddannelsen, som mindfulness instruktør. Jeg har i 10 år hjulpet mennesker ud af deres dårlige stress!

Jeg har brugt min viden både til at hjælpe borgere i kommunen og private mennesker. I 2015, grundlagde jeg kurset StressForståelse, som blev solgt, som projekt til Haderslev kommune. Kurset var for ansatte, der var både var delvist sygemeldt, fuldt sygemeldt, dette blev gennemført med stor succes. Alle ansatte er raskmeldt og tilbage på arbejde, de 14 der deltog, sparede 56 sygedage ialt! Ønsker du mere info, enten som firma eller privat person , eller har du brug for en privat session er du velkommen til at kontakte mig.

Gratis stresstest fra Coach.dk - Få svar på om du har stress

Vores bidrag i kampen mod stress

Hvad er stress?

Årsager (stressorer)

Symptomer

Stressforebyggelse

Fakta