Stressrådgiver - Camilla Qwist

Stressrådgiver - Camilla Qwist

Få svar på om du har stress - Gratis online stresstest

Stressrådgiver - Camilla Qwist

Få svar på om du har stress - Gratis online stresstest

Camilla Qwist

Profilbillede af Camilla Qwist på Stresslinien.dk

Bredegade 41 2. Th

4200 Slagelse

29269075

29269075

29269075

Min mission er, at støtte kvinder i at opleve ro og balance i deres liv. Jeg har selv erfaret, hvad det betyder at glemme sig selv, og tilsidesætte egne behov og ønsker, for at kunne være der for mand og børn. Prisen er stress og udbrændthed, at føle sig helt udkørt og utilstrækkelig, ked af det og opgivende. Det dræner dig selv og din familie, så ingen trives. 

Vejen til ro og balance er, at begynde at sætte dig selv først, at behandle dig selv kærligt og omsorgsfuldt. At være lige så kærlig overfor dig selv, som du er overfor dine børn eller en rigtig god veninde. 

Jeg vil støtte dig i denne proces, så du lære at passe godt på dig selv. Så du kommer til at trives og have energi og glæde i dit liv.  

 

I hvert forløb tager jeg udgangspunkt i, hvor du er i dit liv, hvad der er muligt. Jeg vil hellere støtte til små skridt, der kan holde i din hverdag, end lægge store forkromede planer, som bliver en belastning for dig.

Jeg starter hvert forløb med, at vi sammen udfylder et "livshjul". Et livshjul er en cirkel opdelt i 8 dele, hvor hver stykke repræsentere det vigtigste i dit liv, fx job, parforhold, børn, fritid, mig tid, venner, osv. Derefter giver du hver del en score fra 1-10 alt efter hvor godt du føler det er lige nu. Det hjælper til at skabe overblik over dit liv, og finde frem til hvilket område, der er vigtigst for dig, at arbejde med lige nu. 

Min erfaring er, at når man er stresset, kan man føle at hele ens liv er kaos og det kan være uoverskueligt, at finde ud af hvad man vil, udover man bare ønsker ro og være glad igen. Der hjælper livshjulet til at spore ind på, hvor processen skal starte. 

Jeg bruger coaching som udgangspunkt for vores samtaler. Jeg er lyttende, rolig og empatisk i min tilgang, og ser det som min rolle være nysgerrig og stille spørgsmål, så du kan blive klogere på dig selv og blive i stand til at ændre på de tanker, vaner eller mønstre der spænder ben for at kunne leve dit liv som du ønsker det.

Jeg også er uddannet yoga instruktør og bruger dette som et redskab til stress håndtering, så vil jeg undervejs inddrage min viden herfra. Fx bevidst brug af åndedrættet til at hjælpe dig til at komme ned i kroppen og mærke efter, hvad der er rigtigt for dig.  

Jeg tror på, at vi alle inderst inde ved hvad der er det rigtige for os og hvad der får os til at trives, men at vi ikke er  så trænede i at lytte indad. Jeg hjælper dig med at finde din vej til mindre stress og mere livsglæde. 

Min baggrund: 

  • Uddannet coach hos Manning inspire
  • Triyoga lærer basic og level 1
  • Fysioterapeut
  • Deltaget på flere kurser/workshop om mindfulness bla mindful self compassion

 

Gratis stresstest fra Coach.dk - Få svar på om du har stress

Vores bidrag i kampen mod stress

Hvad er stress?

Årsager (stressorer)

Symptomer

Stressforebyggelse

Fakta