Gratis stressrådgivning

Ring ind til vores uddannede stresscoaches, og få 15-20 min. gratis rådgivning omkring stress og stressforebyggelse.

Som coach arbejder jeg styrkebaseret med en tro på, at vi i fællesskab finder ind til dine ressourcer, så du kan nå det mål eller den forandring, som du ønsker. Jeg arbejder med styrkekort, værdiafklaring, livshjul og hvad der ellers giver mening for dig. Når du kommer hos mig, så bruger vi gerne halvanden time til første session, så vi får mulighed for at lære hinanden at kende. For mig er det vigtigt, at der er en god kemi imellem os, og at samtalen giver mening for dig. Hvis der er grundlag for et forløb, så aftaler vi i fællesskab længden og indhold af forløbet.

Jeg er ICF Certificeret Coach fra GROW2 og har netop færdiggjort min master. Derud over så har jeg en stressuddannelse fra MINDStrain og arbejder som jobkonsulent og newplacementskonsulent i konsulenthuset Hartmanns. Jeg har derud over en stor erfaring med unge, kræft & krise. I mit liv før coaching var jeg projektkoordinator i forskellige store internationale virksomheder, så den læring har jeg også med mig.

#Angst, #Unge, #Stress, #Kræft, #Kræftcoaching, #Kritisksygdom, #Krise, #Skanderborg, #Online, #onlinecoaching, #Telefon, #Telefoncoaching, #Præstationsangst, #Karriere, #Job, #Forandring, #Trivsel, #Backonboard, #Børn, #Familie, #Uddannelse, #Sårbar, #Styrkebaseret, #

 

Profilbillede af Gitte Restaino på Stresslinien.dk

Gitte Restaino

Låsbyvej 9

8660 Skanderborg

26204063

Vores bidrag i kampen mod stress