Gratis stressrådgivning

Ring ind til vores uddannede stresscoaches, og få 15-20 min. gratis rådgivning omkring stress og stressforebyggelse.

Travl, bekymret, hjemme og meget utålmodig, bange, irritabel og handlingslammet? Er det dig? Har du mistet håbet for at din fremtid er din? Har du svært ved at definere dine mål og drømme for fremtiden.

Jeg sidder klar ved telefonen hver formiddag for online coaching og sparring (15-20 min helt gratis). Jeg har værktøjer til at guide dig ud af den bekymringsspiral, som tvivlen giver dig.

Kan du bevare fokus på dine livsmål og din indre kerne samt det, du gerne vil give til verden?

Hvis ikke, så ring på T: 30 48 23 72 for sparring.

Om mig:

Jeg er et nysgerrigt menneske, som møder dig med fuld empati. Jeg har selv været ramt af stress, så jeg ved, hvad du gennemgår i både følelser og handlinger. Ligeledes har jeg været nede under gulvtæppet med depression og angst. Så jeg kender også systemet indefra og kender grænserne for hjælpen. Derudover har jeg værktøjer fra min psykoterapeut uddannelse samt min stressuddannelse til at hjælpe dig igennem. Så du kommer tilbage til kernen i dig.

Jeg glæder mig til at tale med dig.

_______________________________________________________________________________________

Mit fokus i støtten er altid dig og dine drømme, ønsker og mål. Jeg tror på, at vi kan ændre svære situationer til udviklingssituationer. Jeg tror også på, at vi kan bruge psykoterapien til at blive bevidste om mentale barrierer, der enten stresser os, forvirrer os, eller som blot er dagligdagens trommerum, der trænger til en kærlig og udefrakommende forvandlingsterapeut. Læs mere på min hjemmeside eller skriv til mig her.

Uanset om du er stresset, har et tema i parforholdet, som kræver hjælp udefra, er et sted i arbejdslivet, hvor du gerne vil have sparring til at komme videre med din udvikling, har en konflikt, som er gået i hårdknude eller er angst eller depressiv, så kan jeg hjælpe dig. Hvorfor så bred en skuffe, tænker du måske? 

Jeg tror på at de vigtigste områder i vores liv kan give stress, angst og depression - uanset hvad de vigtige livsområder er for dig. Jeg ved, at alt påvirker hinanden, for jeg har selv været fuldstændig forvirret og rundtosset, stresset og ked af det i lange perioder. Jeg plejede at sige til min veninde at jeg var i et sort hul, som jeg ikke vidste, hvordan jeg kom ud af. Og hverken hun eller andre i den nære kreds kunne hjælpe mig igennem. Først da jeg mødte min mentor kom jeg i mål. Med en forståelse af hjernens processer, mine følelser og min krop kunne jeg justere og gøre livet godt for mig selv og mine døtre. Overblik over alle de vigtige livsområder blev min vission for livet. En lære, som jeg selv bruger hver dag, hvor jeg lever indrestyret fremfor ydrestyret. Læs mere om mig på hjemmesiden: www.maucoaching.dk

Kærligst Helene Mau

 

Nøgleord om mig er følgende:

Personlig udvikling, konflikthåndtering, kærlighed og erhvervscoaching.

Profilbillede af Helene Mau på Stresslinien.dk

Helene Mau

Valbygårdsvej 64A

2500 Valby

30482372

Vores bidrag i kampen mod stress