Gratis stressrådgivning

Ring ind til vores uddannede stresscoaches, og få 15-20 min. gratis rådgivning omkring stress og stressforebyggelse.

 

Mit fokus i støtten er altid dig og dine drømme, ønsker og mål.

Jeg er uddannet mastercoach, stresscoach og psykoterapeut. Jeg tror på, at DU kan ændre svære situationer til udviklingssituationer. Stress er en hverdagsfølelse for mange af mine klienter. Hvordan skal vi bruge tiden idag, hver dag, fremover er spørgsmål, som fylder for mange. 

Jeg tror på, at ubalance i vores liv kan give os problemer - uanset hvad de vigtige livsområder er for dig. Jeg ved, at alt påvirker hinanden. Det kan være at arbejdet fylder for meget eller at selvværd er en by i Rusland. Måske er du blot kørt fast. Måske har du brug for hjælp lige nu, siden du sidder og læser min profil.

Så vil jeg blot lade dig vide, at det er helt normalt, og du har brug for nye redskaber og værktøjer til at at klare din fremtids udfordringer. Jeg har hjulpet mange stressramte med at finde fodfæste. I en kombination af værktøjer finder vi sammen de virkemidler, som du har brug for. Du får med andre ord al min viden, til brug i dit arbejdsliv, så du bedre fremover kan balancere - måske har du også brug for at vælge noget fra. Sådan er det ofte når vi er stressede. De samtaler kan være svære at tage med dig selv. I min praksis kan du derfor få værktøjer fra den metakognitive, kognitive og oplevelsesorienterede verden. Mine hjælpemidler er en evidensbaseret stresstest, som giver os det bedste startbillede til at skræddersy dit forløb. Coaching i forhold til stress kan være et kort forløb, alt efter hvad du fortæller mig på den første samtale, nemlig rådgivningssamtalen. Det er også her, du får min direkte feedback på om hvordan jeg kan hjælpe dig bedst videre. 

Det er ikke al stress, som kræver langvarige sygemeldinger. Jeg har selv været sygemeldt flere gange, hvor første gang tog over 1 år. Anden gang tog det cirka et halvt år og tredje gang blot 1 uge. Der er mange varianter. Jeg tror på, at du sidder med en følelse af ikke at slå til, og dem kan være nøglen videre.

Vil du lære at leve indrestyret fremfor ydrestyret. Læs mere om mig på hjemmesiden: www.maucoaching.dk

Kærligst Helene Mau

Ring på T: 30 48 23 72 for sparring.

____________________________________________________________________________________

Nøgleord om mig er følgende:

#Personligudvikling, #stress, #konflikthåndtering, #maucoaching, #parterapiivalby, #coaching, #psykoterapeutivalby 

Profilbillede af Helene Mau på Stresslinien.dk

Helene Mau

Valbygårdsvej 64A

2500 Valby

30482372

Vores bidrag i kampen mod stress