Stressrådgiver - Lene Belling

Stressrådgiver - Lene Belling

Få svar på om du har stress - Gratis online stresstest

Stressrådgiver - Lene Belling

Få svar på om du har stress - Gratis online stresstest

Lene Belling

Profilbillede af Lene Belling på Stresslinien.dk

Violvej 59

4220 Korsør

28871978

28871978

28871978

Er bægeret ved at flyde over? Er du på vippen til at bryde sammen eller føler du, at du kun lige formår at hænge i bordkanten med neglene hver dag og kun overlever i stedet for at leve?

Hvis du kan nikke genkendende til dette, så kan du være ramt af stress eller på vippen til at blive ramt. Og det kan være svært at komme videre uden hjælp. Lad mig prøve at forklare det på en anden måde:

Forestil dig et bæger med en sjat vand i bunden. Hver gang du oplever en stresset situation i hverdagen drypper der en dråbe i bægeret. De enkelte dråber er i sig selv ikke noget problem, men hvis der drypper mere i dit bæger, end der kan nå at fordampe, så bliver det fyldt op. Jo mere vand i bægeret - jo færre ressourcer har du. En skønne dag render det måske over - det var dråben der fik bægeret til at flyde over, og du går ned med stress. 

Men det behøver ikke være sådan. Stress kan afhjælpes og forebygges. Med den rette hjælp, støtte og de rigtige værktøjer kan du få vandet til at fordampe og forhindre nye dråber. 

Og det er det jeg kan hjælpe dig med. Et stresscoaching forløb er typisk på 7 samtaler, hvor du får tømt bægeret. Samtidig får du nogle værktøjer til at "holde hånden" over bægeret så du undgår fremtidig stress. Du får balance i dit liv igen. 

Det vil glæde mig at hjælpe dig på vej – du skal være hjertelig velkommen.

 

 

 

 

 

 

Gratis stresstest fra Coach.dk - Få svar på om du har stress

Vores bidrag i kampen mod stress

Hvad er stress?

Årsager (stressorer)

Symptomer

Stressforebyggelse

Fakta