Gratis stressrådgivning

Ring ind til vores uddannede stresscoaches, og få 15-20 min. gratis rådgivning omkring stress og stressforebyggelse.

HELE MENNESKER - HELE DAGEN - HELE LIVET

Mit speciale er personlig udvikling, håndtering af stress, tristhed, sorg, angst og andre følelsesmæssige udfordringer. Jeg tilbyder coaching- og terapiforløb, hvor jeg har mulighed for at inddrage mine kompetencer og erfaringer indenfor biopsykologi, kogningtiv, meta-kognitiv og narrativ terapi samt mindfulness, meditation, kropsterapi og fysiurgisk massage - i individuelt tilpassede forløb.

ALLE der rammes af alvorlig stress eller oplever svære udfordringer i forbindelse med følelsesmæssige kriser i livet,
kan beskrive fysiske symptomer/smerter,som de har ignoreret eller dulmet gennem kortere eller længere tid.

Din krop har helt sikkert forsøgt at "råbe dig op" for at hjælpe dig, men du har måske blot været irriteret over dine smerter og taget et par piller. - MEN det er altså vigtigt, at du lærer dels at lytte til din krop, og dels lærer at skelne mellem hvorvidt du og din krop reagerer på noget fra dig fortid, eller om det er noget, der er aktuelt for dig lige nu. Begge dele skal du selvfølgelig tage dig af, men det skal hånderes forskelligt.

ALLE FØLELSER OG KROPSREAKTIONER  ER BESKEDER FRA DIG TIL DIG OM, AT DER ER NOGET, DU SKAL TAGE DIG AF

Jeg tilbyder dig et fortroligt og fordomsfrit rum, hvor du kan være dig, med ALT hvad der er. Jeg tilbyder et rum, hvor der er plads til HELE dig.

Du er den, du er, fordi du er formet af en fortid, hvor noget er medfødt og af noget tillært. Først når du omfagner din fortid og "slutter fred" med din historie, kan du være, med den du er, og stien er langt til en personlig udviklings proces, hvor du bl.a. gennem træning af bevidsthed på adfærd, følelser, krop og tanker, kan skabe de varige forandringer i dit liv, som du ønsker dig og drømmer om. - Du kan opnå en masse gode følelser som fx. livslyst, nysgerighed, handlekraft, stolthed, selvværd, kærlighed, selvtillid, mentalt overskud og større livsglæde.

Jeg anvender udelukkende evidensbaserede metoder i forbindelse med stresscoaching, coaching, psykoterapi og personlige udviklingssamtaler. Min faglige mission er til enhver tid, at kunne tilbyde mine klienter de bedste metoder og værktøjer, der sikrer en udvikling i retningen af den maksimal udnyttelse af personligt potentiale samt i at kunne tage ansvar og lederskab i eget liv.

Læs mere om mig og min baggrund på  http://www.LFogtmann.dk

Læs mere de ydelser jeg tilbyder på  http://www.DinKropLyverIkke.dk

Profilbillede af Lene Fogtmann på Stresslinien.dk

Lene Fogtmann

Vandtårnsvej 62A, 1, E-11

2860 Søborg

40554920

Vores bidrag i kampen mod stress