Gratis stressrådgivning

Ring ind til vores uddannede stresscoaches, og få 15-20 min. gratis rådgivning omkring stress og stressforebyggelse.

For mig betyder coaching at hjælpe dig med at finde ud af, hvad du vil. Hjælpe dig med at erkende, hvad der forhindrer dig i at få det du gerne vil. Støtte dig i at overkomme forhindringerne og opnå det du ønsker dig. Og jeg gør mit yderste for at det sker på en ærlig, effektiv og fornøjelig måde.

Jeg har igennem mere end 15 år arbejdet bredt indenfor lifecoaching og dermed set mange personlige udfordringer på tæt hold. Jeg har blandt andet hjulpet mennesker med at styrke deres selvværd, at finde nye veje efter at have fået svær/livsvarig sygdom, at finde nyt job indenfor helt andre brancher end de kendte - og ikke mindst med at få et overblik over egne ressourcer, som heldigvis altid er langt større end forventet.

De senere år har jeg især fokuseret på at hjælpe med håndtere en stresset hverdag vha stressforebyggende vejledning samt kompetence- og karriereafklaring.

Positiv psykologi danner grundlag for mit livssyn og jeg har studeret en del af den nyeste forskning indenfor området. Der er meget at hente i hjerneforsking og udenlandske  videnskabelige undersøgelser indenfor psykologi.

Jeg har boet og arbejdet  i udlandet i en periode og kender derfor også til andre kulturer og livsanskuelser.

Jeg er certificeret NLP Mastertrained coach gennem NLP Coaching Institute (Illinois/USA) og Transition Coaching Practitioner hos AS3 Academy (uddannelsen er akkrediteret af EMCC). Derudover er jeg Certificeret Stress Coach hos Forebyg Stress.

 

I'll be more than happy to do coaching in English - please check www.lifecoach.dk for an English version of the above.

Profilbillede af Lis Petersson på Stresslinien.dk

Lis Petersson

FYSISKE MØDER I KØBENHAVN OG PÅ BORNHOLM

2100 København

004522183342

Vores bidrag i kampen mod stress