Gratis stressrådgivning

Ring ind til vores uddannede stresscoaches, og få 15-20 min. gratis rådgivning omkring stress og stressforebyggelse.

Personlig udvikling er nøgleordene for mig i min virksomhed. 

Coaching er det perfekte værktøj på vejen mod det du vil opnå. Skal jeg hjælpe dig med at styrke dine relationer? Relationer til dine børn, ægtefælle, kollegaer eller andre relationer som du ønsker at forbedre. Det kan også være øget selvværd, blive bedre til at gå til eksamen eller øge troen på dig selv.

"Det du fokusere på får du mere af - du vælger selv" - "Du kan ikke lave om på fortiden, men du kan selv bestemme fremtiden, hvis du tør". Lad os sammen få dig i den retning du gerne vil, du bestemmer selv vejen.

At arbejde med det hele menneske handler for mig om at du både optimere dine ressourcer fysisk og mentalt. Begge dele ud fra dine kriterier og efter et ønske som du kan identificere dig med.

Som familierådgiver kan jeg hjælpe jer med at få det familieliv I drømmer om. 

Familierådgivning er for alle familier, der ønsker bedre relationer til hinanden. At styrke din evne til at skabe en god relation i familien er afgørende for jeres trivsel og børnenes selvværd. Gode relationer og trivsel, indebærer mindre skæld ud, og mere nærvær og anerkendelse.

Det kan også være jer som er skilt, men gerne vil det bedste for jeres børn. MEN ansvaret ligger hos jer som forældre, som jeg støtter med konkrete råd og oplysninger for at optimere den måde I er sammen på.
Sammen finder vi frem til den måde hvorpå I bedst er en familie sammen.

Jeg har gennem mange år arbejdet med træning både som leder, censor, koordinator underviser, uddanelsesafholder, vejleder mm. 

Uddannelse:

Life & Business Coach fra Manning Inspire

Familieterapeut fra BlackBird Institut

En del af Pigepotentiale (se Pigepotentiale.dk) Coaching af unge.

 

Derudover har jeg læst psykologi.

 

Læs mere på mine hjemmesider: ninnarosendahl.dk

Profilbillede af Ninna Madsen på Stresslinien.dk

Ninna Madsen

Kildestrædet 132

2740 Skovlunde

23265832

Vores bidrag i kampen mod stress