Gratis stressrådgivning

Ring ind til vores uddannede stresscoaches, og få 15-20 min. gratis rådgivning omkring stress og stressforebyggelse.

Det er mit mål, at de mennesker, jeg arbejder med, får sat gang i en udviklingsproces, som fortsætter efter et endt forløb hos mig. Det er et væsentligt mål for mig at skabe ejerskab, både hos den enkelte og i grupper, personligt, fagligt og socialt. Ellers lykkes forandring ikke.

Jeg er nærværende, lyttende, empatisk og har en veludviklet intuition. Jeg udfordrer til stadighed mig selv med nye uddannelser, metoder samt udvikling.
Jeg tør spørge ind til kernen og hviler i mig selv i mødet med mennesker på alle niveauer.

Jeg er systemisk coach hvilket betyder at jeg i min tilgang til coaching flytter fokus fra individ til relationer og fra problem til muligheder.

Jeg har specialiseret mig i, at hjælpe stressramte mennesker i alle stadier og belastningsgrader. Jeg tager udgangspunkt i dig og din situation samt de årsager og omstændigheder, der ligger til grund for din stress.

I et stressforløb hos mig arbejder jeg ikke som ved almindelig coaching, hvor du selv skal finde svarerne. I stedet for bliver du rådgivet, vejledt og støttet med nænsomhed og ekspertise. Metoderne jeg anvender i stresscoachingen er evidensbaseret og tilpasses individuelt til dig, da vi reagerer forskelligt på hvad der stresser os hver i sær.

Jeg lægger stor vægt på, at du bliver hjulpet igennem alle faser af et stressforløb, og at hele oplevelsen munder ud i større bevidsthed, selvindsigt og evne til at sætte grænser i livet. Dette sikrer dig, at du får en langtidsvirkende og holdbar effekt efter endt stresscoaching forløb.

 

Profilbillede af Anne Mollerup Lanz på Stresslinien.dk

Anne Mollerup Lanz

Egedal Centret 69, 1

3660 Stenløse

22615879

Vores bidrag i kampen mod stress