Gratis stressrådgivning

Ring ind til vores uddannede stresscoaches, og få 15-20 min. gratis rådgivning omkring stress og stressforebyggelse.

 

Som coach bidrager jeg med en nysgerrig og lyttende tilgang til, at vi får skabt et tillidsfuldt "rum" med plads til både medspil og modspil. 

Min funktion skifter undervejs i i et coach forløb og i den enkelte samtale mellem roller som guide, mentor, rådgiver, inspirator og stifinder.

Jeg betragter samtalerne som et samarbejde du og jeg imellem og bestræber mig på at anvende min faglighed og min erfaringer gennem 25 års arbejde med mennesker på måder, der understøtter, at du finder dine måder at håndtere dine udfordringer på.

Jeg er garant for:

  • At vores samarbejde foregår ligeværdigt og respektfuldt,
  • at det, der rør sig, bliver afdækket, belyst og bearbejdet konstruktivt samt...
  • at vi konsekvent og målrettet går efter, at du får omsat læring og erkendelser til praksis.

Det er min overbevisning og erfaring, at det at forstå noget ofte handler mest om at opdage den sammenhæng, det tilsyneladende uforståelige hører til i.

"Skynd dig langsomt" er et gammelt, vist udtryk som med få ord illustrerer vigtigheden af på een gang at forholde sig målrettet - ikke spilde tiden og samtidigt sørge for at give sig tid.

Jeg har omfattende erfaring som ekstern coach og supervisor for ledere og medarbejdere og er uddannet socionom, coach, Psykoterapeut MPF samt Master i Ledelse og Samarbejde (KU).

Jeg har praksis dels i Strandgade på Christianshavn i København og dels i Gilleleje og lægger desuden aftaler ude i virksomheder. 

Profilbillede af Jesper Sloth på Stresslinien.dk

Jesper Sloth

Strandgade 6, Christianshavn

1401 København K

23441289

vi er