Gratis stressrådgivning

Ring ind til vores uddannede stresscoaches, og få 15-20 min. gratis rådgivning omkring stress og stressforebyggelse.

 

Jeg er glad for at kunne byde dig velkommen til min coach profil.

Mit mål er at hjælpe dig med at opnå dine mål og forbedre dit liv og din karriere.

Jeg har en solid og faglig stærk baggrund, der strækker sig fra frivilligt arbejde i en lokal biograf til at blive direktør for tre premierebiografer med mere end 110 medarbejdere.

Gennem min karriere har jeg oplevet arbejdslivet fra både medarbejder- og ledelsesperspektiv, hvilket har givet mig en unik indsigt i virksomhedsdrift og ledelse. Jeg har oparbejdet en bred vifte af kompetencer, som jeg bruger til at hjælpe mine klienter med at nå deres mål og skabe et bæredygtigt og sundt arbejdsmiljø.

Jeg er uddannet og internationalt certificeret coach, teamcoach, master stresscoach, mentaltræner og businesscoach med specialer inden for ledelsesudvikling, medarbejderudvikling, mentaltræning og stresshåndtering.

Min coachingstil er baseret på en kombination af grundig uddannelse og solid praktisk erfaring. Jeg tror på at skabe et støttende og tillidsfuldt miljø, hvor mine klienter føler sig trygge og anerkendte.

Som coach er jeg dedikeret til at hjælpe mine klienter med at opnå deres fulde potentiale og sammen vil vi identificere dine styrker, svagheder og udviklingsmuligheder for at sætte realistiske og målbare mål og udvikle en handlingsplan, der passer til dine individuelle behov og ønsker.

Jeg har i gennem tiden hjulpet ledere og medarbejdere med at opnå deres mål og få endnu mere succes i deres karriere og liv. Min tilgang har vist sig at være effektiv og har ført til positive resultater for mine klienter.

Hvis du er på udkig efter en coach, der kan hjælpe dig med at udvikle dine ledelseskompetencer, forbedre din medarbejderudvikling eller hjælpe dig med at håndtere stress og pres på en sund og produktiv måde, så er du kommet til det rette sted.

En forventningssamtale med mig er en vigtig del af coachingprocessen.

Det er her, du og jeg kan afstemme forventninger og mål for coachingforløbet.
Under samtalen kan du fortælle, hvad du håber at opnå ved at arbejde med en coach, og din coach kan give dig en idé om, hvordan coaching kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Samtidig kan jeg også give dig en tilgang til coaching og beskrive, hvad du kan forvente dig af processen.

En forventningssamtale er en god måde at sikre, at både du og jeg har en fælles forståelse af, hvad du ønsker at opnå i coachingforløbet, og hvordan vi kan arbejde sammen for at opnå det.

Tag det første skridt mod at opnå egen succes og tilfredshed - kontakt mig i dag for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. 

Jeg ser frem til at høre fra dig!

De bedste hilsner

Jim Dane


Tags:
businesscoaching, lederudvikling, stresscoach, stresscoaching, coach, håndtering af stress, workshops, foredrag, forebyg stress, mentaltræning, mindfulness, work/life balance, arbejdsglæde

Profilbillede af Jim Dane på Stresslinien.dk

Jim Dane

Glahns Allé 43. 2. tv

2000 Frederiksberg

28994220

vi er