Gratis stressrådgivning

Ring ind til vores uddannede stresscoaches, og få 15-20 min. gratis rådgivning omkring stress og stressforebyggelse.

Er du stressede, pressede eller udfordret?

Forestil dig nu, at du har overskud til at være den person du gerne vil være.
Uden at du skal bekymre dig om hjertebanken, hovedpine, ondt i maven eller søvnløse nætter.
Ja, for du kan få overskud igen, selvom du lige nu føler, at du har mistet overblikket, dit selv og er blevet dårligere til prioritere. 

Mange har som dig!

De har styrken til at blive ved med at gå på arbejde til trods for,at de hverken har det godt mentalt eller fysisk. De føler sig stresset, presset eller udfordret i hverdagen det kan være på arbejdet, privatlivet eller begge dele. 

Til sidst tror de at det er helt normalt at have det sådan, og jo længere tid der går, bliver det  sværere og sværere at gør noget ved. Måske har du det ligesom mange andre, de har selv vanskeligt ved at se og erkende det.

Du behøver ikke at have det sådan mere

Der er en anden vej, selvom du ikke tror det er muligt lige nu. Det er også muligt for dig at komme af med den indre uro, og det pres og den stress du udsætter dig selv for.

Det vil kun blive værre, hvis du overfor dig sig selv ikke erkender, at du ikke kan fortsætte sådan. 
Det første skridt har du allerede taget ved, at du er her på siden, og måske overvejer du netop en af de to succesfulde træningsprogrammer?

Få mental overskud som leder: KLIK HER 
Fra stressede til til mental sundhed

Fælles for dem begge er at efter endt træning har du fået:

Mere overskud til at håndtere dagligdags udfordringer og stress, bevare roen og overblikket til at finde de rette løsninger og træffe de rigtige beslutninger.
En positiv indstilling og tankegang til dit liv En klarhed og du ved hvor dine grænser gå til, du siger fra og kender dine værdier

Jeg har selv stået som leder 

Og oplevet at have været presset, frustreret og stresset over de mange komplekse ledelsesopgaver, der følger med lederrollen. Og selv prøvet at blive opsagt fra en direktørstilling.

Jeg kender alt til de svære beslutninger, der skal træffes hurtigt og de valg og fravalg, der skal gøres i hverdagen samt de manglede ressourcer til at udføre opgaverne.

Uklarheder om arbejdsopgaver samt det stort pres fra den øverste ledelse. Den største hemmelighed jeg lærte var at jo før du erkender det overfor dig selv: "ja jeg er stresset, jeg har mistet overblikket", jo kortere tid skal du bruge for at komme tilbage til dit normale jeg.

Husk: Der ligger en stor styrke i at bede om hjælp.

Du kan læse mere om mig her.KLIK HER

Hvordan får du Mentalt Overskud?

Book Gratis Strategi Opkald med mig nu. KLIK HER
Og få personlig sparring, der hjælper dig med at kunne håndtere de pressede og stressede situationer, du har.

De bedste hilsner

Jim Dane


Tags:
businesscoaching, lederudvikling, stresscoach, stresscoaching, coach, håndtering af stress, workshops, foredrag, forebyg stress, mentaltræning, mindfulness, work/life balance, arbejdsglæde

Profilbillede af Jim Dane på Stresslinien.dk

Jim Dane

Glahns Allé 43. 2. tv

2000 Frederiksberg

28994220

Vores bidrag i kampen mod stress